Wie ben ik?

Cathleen picIk ben zo blij u te ontmoeten!

Mijn naam is Cathleen Beerkens en ik ben afgestudeerd aan de Georgetown University in 1984 en begon mijn carrière als verpleegkundige aan de Georgetown University Medical Center in Washington, DC. Ik werkte op het Medische Centrum van Georgetown University voor meer dan 12 jaar met posities in de spoedeisende dienst en in de chirurgische en verloskundige eenheden. Ik heb ook vele jaren les gegeven aan de school voor verpleegkundigen en verloskundigen.

In 1996 ben ik met mijn gezin naar Amsterdam, Nederland, verhuisd en tijdens de afgelopen 13 jaar heb ik het erg druk met het grootbrengen van mijn drie kinderen, en met het steunen van mijn Nederlandse man. Sinds ik in Nederland ben, heb ik verschillende vormen van alternatieve geneeskunde leren kennen, en werd steeds verbaasd door de positieve veranderingen die zij voor mij en mijn familie brachten. Vanaf 2008 ben ik actief in het verbeteren van algehele gezondheid door middel van voedingssupplementen en dieet aanpassingen. De resultaten zijn opmerkelijk.

Ik ben vereerd om een deel van het proces van het verkrijgen van gezondheid en genezing te zijn en verbaas mij dagelijks over de wonderen die ik meemaak door het toevoegen van suikernutriënten aan mijn dieet.

Als u ook geïnteresseerd bent in het werken met de 8 essentiële suikers, stuur een email naar cathleen@xs4all.nl of bel mij met vragen over wat deze bijzondere suikers voor uw gezondheid kunnen betekenen.

Cathleen Beerkens
cathleen@xs4all.nl
Minervalaan 112
1077 PM Amsterdam
M : +31 (0)6 52 000 626

Toekomstige agendapunten

Er zijn toekomstige agendapunten

View Calendar